TEL: 02 642 00 42

Ontdek het Business Center Brussel

Topos biedt flexibele, moderne én betaalbare werkplekken aan in 5 Business centra in het hartje Brussel. Op zoek naar een kantoorruimte te huur in Brussel of wens je een professionele, persoonlijke dienstverlening aan te bieden aan je klanten? Dan moet je bij Topos zijn.

Congres Topos Office

Business center Congres

Vestig je bedrijf in het economische hart van Brussel, in de wijk die de Congreskolom verbindt met het Surlet de Chokierplein. Business center Congres omvat verschillende uitgeruste kantoren en vergaderzalen tot 25 personen. De gasten kan je onthalen in onze gezellige patio.

Louise Topos Office

Business center Louiza

De grote architecturale blikvanger van Business Center Louiza is de monumentale gebogen trap in marmer. Daarnaast vind je bij Louiza gratis parking en een ingericht dakterras voor vergaderingen, professionele recepties of ontspannende pauzemomenten. Ook is er de vergaderzaal in theateropstelling, geschikt voor 50 personen.

Merode Topos Office

Business center Merode

De witte gevel in en de sokkel in blauwe steen wekken meteen de nieuwsgierigheid als je Business center Merode van buitenaf ziet. Ook binnenin valt er heel wat te ontdekken. Het onthaal op de eerste verdieping, de outdoor vergaderzaal en de prachtige tuin bijvoorbeeld.

Parc Royal Topos Office

Business centre Warandepark

In de buurt van het Parlement en op 5 minuten wandelen van het Centraal Station: ja, het Businesscenter Warandepark is strategisch gelegen in Brussel. Achter de leisteen-kleurige gevel gaat een modern onthaal schuil, net als de vergader- en conferentiezalen tot 25 personen en de patio.

Schuman Topos Office

Business center Schuman

Drie verdiepingen om te werken in het hart van de Europese wijk, daarbij ook de ideale plaats voor ambitieuze ondernemers. Naast de gedeelde werkruimten, hebben jij en jouw bezoekers vrije toegang tot de aangename tuin voor een informele meeting of om even te ontspannen tussen het harde werken door.

Duurzaamheid

Wij proberen van de toekomst ons heden te maken.

Recycling

Door te recyclen kunnen we van de wereld een betere plek maken. Topos en zijn leden recyclen hun afval.

Fietsstallingen

Wees niet bang om met de fiets naar het werk te komen. Wij hebben fietsstallingen in onze garage. Draag bij tot een gezond milieu.

Steps en micromobiliteit

De eenvoudigste manier om te gaan lunchen of naar een afspraak buitenhuis te gaan is met onze elektrische steps. Red de planeet en spaar kostbare tijd.