TEL: 02 642 00 42

Louiza

De meest prestigieuze laan van Brussel

Business Center Louiza

Business Center Louiza bevindt zich in de prestigieuze Louizalaan. De marmeren wenteltrap is dé architecturale blikvanger van dit gebouw. De smeedijzeren leuning maakt de unieke uitstraling helemaal af.

Bodem voor een vruchtbare vergadering

Vergaderen of belangrijke beslissingen nemen in groep gaat het best in een rustige omgeving. Ideaal hiervoor is de vergaderzaal in Business Center Louiza die plaats biedt aan 50 personen, in een handige theateropstelling.

Contact info

367 Avenue Louise 1050 Bruxelles
+32 (0)2 642 00 00
+32 (0)2 642 00 43
louise@topos.be

Je maatschappelijke zetel in Brussel

Uiteraard kan je ook kiezen voor je zakenadres in Brussel. Met de prestige, een eigen telefoonnummer en de persoonlijke ontvangst van je klanten zoals jij dat wenst.

De voordelen van Business Center Louiza

  • Herenhuis met hoge standing en rijkelijk ingericht onthaal
  • Vergaderzaal tot 50 personen in theateropstelling
  • Coworkingruimten geleid door een Community Manager
  • “Thinkingthebox” voor informele vergaderingen
  • Dakterras voor vergaderingen, professionele recepties en koffiepauzes
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Toegang tot 700 andere zakencentra in de wereld
  • Professioneel team dat je bezoekers ontvangt
  • Assistentie op het vlak van secretariaat, juridisch advies en boekhouding
  • Conciërgediensten

Parkeer gratis

Bij Business center Louiza vind je gratis parkeerplaatsen. Daarnaast ben je slechts 5 minuten verwijderd van het Justitiepaleis, 15 minuten van het Centraal Station en een half uur van de luchthaven.

Verkies je  toch het openbaar vervoer? Vanuit Business Center Congres wandel je in 5 minuten naar het Centraal Station. Ook in deze vestiging bieden we professioneel uitgeruste vergaderzalen en kantoorruimtes aan.

BBus : 36 – 60

MMetro : Louise

TTram : 93 – 94

TTrein : Centraal Station

Individueel of gedeeld kantoor?

Vestig je bureau in dit inspirerend business centre. Een plek helemaal alleen voor je bedrijf of een gedeelde ruimte, al dan niet met een vast bureau.

Individueel kantoor

Huur een uitgeruste kantoorruimte voor een eenmanszaak of voor een onderneming tot 15 medewerkers. Helemaal aangepast aan jouw noden.

Co-working in Business Center Louiza

Neem plaats tussen start-ups en gevestigde bedrijven aan een desk naar keuze. Afhankelijk van jouw noden kan je enkele dagen per maand tot 24/24 toegang vragen tot de coworking ruimte.

Co-renting van een individueel kantoor

Profiteer van alle voorzieningen aan een nog scherpere prijs. In Businesscenter Louiza is er de mogelijkheid om een privé kantoor te delen met één of twee andere bedrijven.

Ligging