TEL: 02 642 00 42

Warandepark

Zakenwijk

Business Center Warandepark

Business Center Warandepark biedt volledig uitgeruste kantoor- en vergaderruimtes. Je vindt er alle faciliteiten voor je onderneming. Ook wanneer je nood hebt aan een pauze, kan je helemaal tot rust komen in de aangename binnenpatio. Liever een patio in openlucht? Bekijk de mogelijkheden van Business Center Merode.

Een efficiënte werkomgeving

Werken in een business center is profiteren van een volledig uitgerust kantoor of vergaderruimte zonder zorgen. Zo ligt jouw focus uitsluitend op je bedrijf. En zo hoort het. Kies de formule op maat van jouw onderneming.

Contact info

4 Rue de la Presse 1000 Brussels
+32 (0)2 227 11 11
parc@topos.be

De voordelen van Business Center Warandepark

  • Mooi gebouw en modern onthaal
  • Vergader- en conferentiezalen (25 personen)
  • Aangename patio voor vergaderingen, lunches en ontspannende momenten onder collega’s
  • Assistentie op vlak van secretariaat, juridisch advies en boekhouding
  • Gratis toegang tot bubbles voor discussies

Met het openbaar vervoer

Het Business Center Warandepark bereiken is met het openbaar vervoer een fluitje van een cent. Neem de bus, metro of tram of wandel in slechts 5 minuten van het Centraal Station naar je kantoor.

BBus : 29 – 63

MMetro : Madou – Parc (Europese Commissie) – Arts-loi

TTram : 3 – 4 – 31 – 32

Individueel of gedeeld kantoor?

Vestig je bureau in dit inspirerend business centre. Een plek helemaal alleen voor je bedrijf of een gedeelde ruimte, al dan niet met je vaste desk.

Individueel kantoor of co-renting

Huur een privékantoor in Business Center Warandepark. Helemaal alleen voor jezelf en jouw bedrijf, met 100% privacy en op een strategische ligging in Brussel. Of deel je kantoor – en de kosten – met een of twee andere bedrijven.

Flexkantoor voor één dag

Zit je maar af en toe aan je bureau? Dan is een flexkantoor iets voor jou. Hierbij heb je één dag per week een desk tot je beschikking. De rest van de week zijn je post en je zakentelefoontjes bij ons in veilige en bekwame handen.

Vergaderen in alle rust

In Business Center Warandepark zijn er vergader- en conferentiezalen beschikbaar voor elke meeting. Voor groepen tot 25 personen.

Virtueel kantoor of zakenadres

 

Met een virtueel kantoor of een zakenadres is je onderneming aanwezig in Brussel, zonder dat jij er fysiek hoeft te zijn. Ook hiervoor kan je op ons rekenen!

Ligging