COVID-19: al onze ruimtes zijn zodanig ingericht dat ze aan de huidige gezondheidsmaatregelen voldoen

Centres

 • Schuman

  TOPOS Schuman ligt in het kloppend hart van de Europese wijk en is bereikbaar via het gelijknamige metrostation, verschillende bussen en treinstation Brussel-Schuman. Bovendien geniet u van hieruit ook van een rechtstreekse bus- en treinverbinding met de luchthaven.

  Lees meer

  Schuman
 • Merode

  Topos Merode ligt aan de chique Tervurenlaan, op een boogscheut van het Jubelpark en op twee minuten van de Europese instellingen. In dit gebouw uit het begin van de 20ste eeuw wordt u in een elegant en idyllisch kader ontvangen.

  Lees meer

  Merode
 • Centraal

  TOPOS Centraal ligt in een prachtig herenhuis uit het begin van de 20ste eeuw en weet comfort, elegantie en gezelligheid perfect te verenigen. Hier vindt u privékantoren (fysieke en virtuele), domiciliediensten en vergaderzalen die zowel modern als origineel zijn.

  Lees meer

  Centraal
 • Congres

  Business- en coworkingcentrum TOPOS Congres ligt in hartje Brussel, met uitzicht op de Congreskolom, in een prachtig, geklasseerd herenhuis. Het onderscheidt zich niet alleen met zijn centrale ligging, maar ook met zijn onmiddellijke omgeving.

  Lees meer

  Congres
 • Louiza

  TOPOS Louiza ligt in de prestigieuze Louizalaan, het toppunt van luxe in Brussel. Dit gebouw biedt alle klassieke diensten van TOPOS, namelijk domiciliëring, coworking, gedeelde kantoren, privékantoren, geluiddichte zalen, design conferentiezalen en een meertalige receptiedienst.

  Lees meer

  Louiza
Wil je niet voor een lange tijd huren? Huur onze ingerichte kantoren per dag: 70€ voor 2- 4 personen