TEL: 02 642 00 42

Flexkantoor

Een flex office in Brussel?

Topos biedt flexibele offices in Brussel aan die kunnen dienen als een vaste thuisbasis voor je onderneming en als occasioneel privaat kantoor. Eén dag per week heb je namelijk een individueel kantoor ter beschikking. Op andere dagen vangt ons professioneel team je post, telefoontjes en bezoekers professioneel en persoonlijk op.

De voordelen van een flex office

  • Een prestigieus handelsadres op een strategische plek in Brussel
  • Ontvangst van jouw post en pakketjes
  • Bewaren of doorsturen van jouw post
  • Een onthaalruimte en een team dat bezoekers en klanten verwelkomt
  • Een eigen telefoonnummer, telefoons beantwoord in naam van uw bedrijf en oproepen behandeld zoals jij dat wenst
  • Een individueel kantoor één dag per week
  • Gratis gebruik van de loungeruimte, patio, terras en tuin

Vanaf 350 € (exbtw) per maand.

Flex office op een prestigieuze locatie

In onze zakencentra kun je gebruik maken van flexibele werkplekken in de meeste prestigieuze wijken van Brussel. De strategische locatie – op 15 minuten van het Centraal Station en een half uur van de luchthaven – onderscheiden ons van andere flex offices in België.

Professioneel zakenadres en ontvangst

Door een flex office te huren kun je er zeker van zijn dat je niet gestoord zult worden. Dat er ook een professioneel team klaar staat om je post in ontvangst te nemen en je klanten te woord te staan, is minstens even interessant. Bij Topos is er steeds een flex office te huur.

Vaker je kantoor nodig?

Je wil een individueel kantoor, de hele week door beschikbaar en liefst niet te duur? Bekijk de mogelijkheden voor co-renting in Brussel. Je deelt een individueel kantoor met één of twee andere bedrijven. Zo geniet je van een volledig uitgeruste werkplek die helemaal tot jouw beschikking staat. Inclusief inspiratie van collega-ondernemers en gedeelde kosten.