COVID-19: al onze ruimtes zijn zodanig ingericht dat ze aan de huidige gezondheidsmaatregelen voldoen

Foto/Podcaststudio New

Maak voortaan gebruik van een geluids- en fotostudio bij TOPOS.
Onze studio van 27 m² is uitgerust met al de nodige apparatuur voor uw video-, foto- en audiocreaties. Zoekt u een creatieve ruimte om uw producten in de schijnwerpers te zetten? U bent een influencer die op zoek is naar een plek om uw video’s of tutorials op te nemen of om foto’s te maken? Ontdek onze studio in TOPOS Louiza: Louizalaan 367, 1050 Brussel.

Ontdek

Een geluidsstudio ...

De studio is qua geluid uitgerust met twee condensatormicrofoons voor het opnemen van podcasts of voice-over en is volledig afgewerkt met geluidsisolerende platen om een zo zuiver mogelijk geluid te verkrijgen ...

Vraag een offerte aan

... en een fotostudio

Onze studio is voorzien van een professionele witte achtergrond van 3x2 m voor opnames van top tot teen en biedt een packshot table die 100% aanpasbaar is met mogelijke backlighting. De glanzende bekleding zorgt voor uitstekend gelijke witte tonen en onderdrukt ongewenste schaduwen. Qua licht omvat de uitrusting drie continue lichtbronnen met diffuser en twee LED RGB-lampen voor adembenemende kleureffecten.

Vraag een offerte aan

Beschikbaar foto/geluidmateriaal

Voor degelijke interviews, blogs of shootings is het van belang dat ook het materiaal degelijk is. We hebben dus niet zitten beknibbelen op studiomateriaal.

 • Twee Tonor-radiomicro’s met condensator voor een puur en kristalhelder geluid.
 • Drie lampen van Andoer voor continu licht met diffuser, en twee LED RGB-lampen om te zorgen voor de gewenste sfeer voor uw video (+Soft box).
 • Professionele witte achtergrond van Bresser voor fotoshoots of video-opname (3 m lang op 2 m hoog voor een compositie van top tot teen indien gewenst).
 • Draaivoet van Cablematic.
 • Packshot table van Pyxel Studio met backlighting. De glanzende bekleding zorgt voor gelijke witte tonen en verwijdert ongewenste schaduwen.
 • USB-hub Sabrent

Alle diensten

 • Kantooradres – Hoofdzetel

  Het kantooradres van uw bedrijf is een uitstalraam bij uw bestaande of potentiële klanten. Door uw onderneming te registreren bij een van onze business- en coworkingcentra wordt uw merkimago opgeblonken.

  Details & prijzen

  Prijzen kantooradres – hoofdzetel in Brussel
 • Virtueel kantoor

  Moet u vaak reizen maar wilt u toch genieten van een meertalig team, administratieve ondersteuning en een professioneel bedrijfsdomicilie? Dan is deze formule precies wat u nodig hebt!

  Details & prijzen

  Prijzen virtueel kantoor in Brussel
 • Privékantoor

  Een luxueus kantoor, volledig ingericht en onmiddellijk vrij? TOPOS biedt u een privékantoor dat op maat moduleerbaar is. Aangepast aan uw budget.

  Details & prijzen

  Prijzen privékantoor in Brussel
 • Vergaderzalen

  Luxueus en comfortabel meubilair, interactieve schermen, conferentieborden, projectors, aansluitingen, draadloos internet … Onze vergaderzalen voldoen aan al uw wensen! U vergadert op een gezellige plek met een relaxte luxe.

  Details & prijzen

  Prijzen vergaderzalen in Brussel
 • Coworkingruimte

  TOPOS biedt u ook het voordeel van een werkruimte dat zich aan uw noden aanpast. U betaalt ook enkel voor het aantal plekjes dat u nodig hebt, per dag of in onbeperkt gebruik. En dat zonder extra kosten!

  Details & prijzen

  Prijzen coworkingruimte in Brussel
 • Foto/Podcaststudio

  Maak voortaan gebruik van een geluids- en fotostudio bij TOPOS. Onze studio van 27 m² is uitgerust met al de nodige apparatuur voor uw video-, foto- en audiocreaties. Zoekt u een creatieve ruimte om uw producten in de schijnwerpers te zetten? U bent een influencer die op zoek is naar een plek om uw video’s…

  Details & prijzen

  Prijzen foto/podcaststudio in Brussel
Wil je niet voor een lange tijd huren? Huur onze ingerichte kantoren per dag: 70€ voor 2- 4 personen