TEL: 02 642 00 42

TESTIMONIALS

Topos is niet alleen goed gelegen, maar heeft ook mooie gebouwen. Het is essentieel om een goed imago voor het bedrijf te hebben.
Het personeel is altijd vriendelijk en vriendelijk voor de klant

 

JUNE CURIEL, LIBERTY

Ik heb voor TOPOS gekozen vanwege de locatie. In het hartje van Brussel is het heel gemakkelijk om op afspraak te gaan of om onze klanten te ontvangen.
Ook de status van het gebouw is van belang, omdat het van invloed is op het imago dat aan medewerkers wordt gegeven.
Tot slot de professionaliteit van de opvangdienst, die onze administratieve taken zoveel mogelijk verlicht

AYOUB ASSABBAN, CO-FONDATEUR BENJAGO

Topos is een aangename structuur en een indrukwekkend decor. Het geeft de mensen een beeld van aanwezigheid en geeft onze fractie de nodige geloofwaardigheid. Het is niet alleen een kantoor, maar een vriendelijke ruimte waar we ook toegang hebben tot parkeergelegenheid, een keuken, vergaderzalen en waar we evenementen kunnen organiseren. De jongeren met wie we samenwerken zijn vaak onder de indruk van het gebouw en de omgeving die Topos voorstelt. Eigenlijk is het niet alleen een kantoor, maar alles wat daarbij hoort. Het geheel geeft een aangename indruk

 

CÉLESTIN DE WERGIFOSSE, Young Change Maker

We hadden heel snel een werkomgeving beschikbaar 24/24H & 7/7J, die ons niet blokkeert in onze andere beroepen. De mogelijkheid om afspraken te maken in prestigieuze plaatsen zoals Louizalaan, Schuman of Mérode geven ons werk geloofwaardigheid.

Nathan Soret , Young Change Maker

De werkomgeving van Topos stelt iedereen in staat om efficiënt te werken.
Het is een lonende en vriendelijke plek.

Manuel Veiga Branco, Jani King