TEL: 02 642 00 42

Jouw bedrijvencentrum in Brussel

Topos heeft reeds 40 jaar ervaring in het aanbieden van flexibele werkplekken, op maat van jouw bedrijf. Deze zijn steeds gelegen op strategische locaties in de bruisende hoofdstad van België. Je vindt er alle tools voor een succesvolle onderneming, in een professionele setting.

5 stijlvolle bedrijvencentra

Elk bedrijvencentrum in Brussel is ondergebracht in een indrukwekkend herenhuis en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Telkens met vlotte toegang tot openbaar vervoer, uitstekende ICT-voorzieningen en een moderne infrastructuur. Een kantoor of vergaderruimte in Brussel huren zonder teveel te betalen? Kies uit één van de volgende bedrijvencentra: Congres, Louiza, Montgomery, Schuman of Warandepark.

Kies je formule

Klanten vanuit Brussel bedienen in een professioneel kader? We gieten jouw wensen in een dienstverlening op maat.

Een professioneel handelsadres

Zoek je een manier om vanuit Brussel te opereren zonder een kantoor te moeten huren? Dan is een maatschappelijke zetel of een virtueel kantoor in een Topos bedrijvencentrum misschien wel iets voor jou. Jouw bedrijfsimago krijgt meteen een boost met een nieuw adres in een prestigieuze Brusselse wijk. Brieven, pakjes en telefoonoproepen zijn bij ons zeker in veilige en deskundige handen.

Een kantoor op maat van je bedrijf

Een permanente gedeelde werkplek, een flexkantoor voor één dag of een vast individueel bureel? Het is allemaal mogelijk in onze bedrijvencentra in Brussel. Je geniet sowieso van een gunstige ligging en talloze faciliteiten. 

Vergaderen in alle comfort

Elk Topos bedrijvencentrum is voorzien van prachtige, ruime vergaderzalen. Deze zijn uitermate geschikt voor een brainstormsessie in alle rust of voor het geven van een opleiding of presentatie. Uiteraard zijn er ook meer intieme of juist grotere vergaderzalen beschikbaar.

HANDELSADRES

Het imago van een bedrijf is alles

CO-RENTING

Deel een individueel kantoor

VIRTUEEL KANTOOR

Een virtuele professionele aanwezigheid

INDIVIDUEEL KANTOOR

In een uitzonderlijke omgeving

FLEXKANTOOR

Een individueel kantoor één dag per week

VERGADERZALEN

Een professioneel kader

Testimonials