TEL: 02 642 00 42

Kantoorruimte te huur in Brussel

Zoek je kantoorruimte te huur in Brussel? Ontdek 5 strategische locaties in de hoofdstad met verschillende diensten voor je onderneming. Flexibel en op maat van jouw noden. Ontdek onze Business centers in Brussel en vind het kantoor dat bij je onderneming past.

Een kantoor in Brussel op jouw maat

Als je  een kantoorruimte nodig hebt waarbij je fysiek aan de slag wilt gaan in Brussel, dan ben je bij Topos aan het juiste adres. In onze formules vind je ongetwijfeld een optie die perfect bij jou en je onderneming past.

Gebruik je flexkantoor

Een privékantoor dat één dag per week tot je beschikking staat. Samen met de maatschappelijke zetel van je bedrijf, een eigen telefoonnummer en een professionele afhandeling van je oproepen. We nemen je post in ontvangst en bewaren of sturen hem door.

Huur een individueel bureau

Kom professioneel en efficiënt voor de dag. Een private kantoorruimte huren is gunstig voor je bedrijfsimago. Je hebt 100% privacy en ontvangt je bezoekers in alle rust. Zonder grote investering en met een flexibel contract.

Kies voor coworking

Een kantoor huren waar je met inspirerende collega-ondernemers samen zit? Ook coworking is mogelijk in onze bedrijvencentra. Met netwerkmogelijkheden, goede raad en deskundige feedback erbovenop.

Vergaderen in een professionele ruimte

Een belangrijke meeting of conferentie? Bij Topos profiteer je van volledig uitgeruste zalen, volgens de grootte van je groep. Rustig en voorzien van alle technische snufjes.

Een virtueel kantoor of zakenadres

Wil je enkel een aanspreekpunt voor je post, telefoontjes en het beheer van jouw agenda, dan is een virtueel kantoor de ideale oplossing. Ook kun je je handelsadres laten registreren op één van onze prestigieuze locaties in Brussel.

Topos_tableau_NL