Virtueel kantoor

Uw kantoor volgt u de wereld rond! 

Moet u vaak reizen maar wilt u toch genieten van een meertalig team, administratieve ondersteuning en een professioneel bedrijfsdomicilie? Dan is deze formule precies wat u nodig hebt!

Met ons aanbod Virtueel kantoor beschikt u over een officieel kantooradres voor uw klanten en leveranciers. Bovendien onthalen wij uw eventuele bezoekers en antwoorden wij in naam van uw bedrijf. Wij zijn met andere woorden uw meertalig personeel. 

Uw adres is van groot belang voor het merkimago van uw bedrijf. Dankzij dit aanbod kunnen start-ups en zelfstandigen genieten van alle voordelen van een prestigieus adres, zonder echter te moeten investeren in speciale kantoorruimte.

Centra die deze dienst aanbieden

Kantoorverhuur in Brussel – Alle diensten

Voordelen

 • Een prestigieus handelsadres op een strategische plek in Brussel
 • Ontvangst van je post en pakjes
 • Bewaren of doorsturen van je post
 • Een onthaal en een team dat bezoekers en klanten verwelkomen
 • Een eigen telefoonnummers, telefoons worden beantwoord in jouw naam en behandeld zoals jij dat wenst
 • Voorkeurtarieven voor kantoren, vergaderzalen en andere Topos-diensten
 • Gratis gebruik van de loungeruimte, patio, terras en tuin

Mis geen enkel telefoontje meer

Wij beantwoorden uw telefoontjes, in naam van uw bedrijf. We doen dat alsof we uw eigen personeel zijn.  We ontfermen ons ook over het dagelijkse beheer van uw post en pakjes, volgens uw instructies.

Bent u er nog niet op het moment dat een van uw bezoekers aankomt? Wij verwelkomen hem/haar met lekkere, verse koffie of biologische thee.

Leuk extraatje? U geniet van voorkeurstarieven op onze coworkingruimten, onze privékantoren en onze vergaderzalen.

En uiteraard hebt u ook altijd toegang tot onze vertrouwelijke salons, tuinen en terrassen.

Virtueel kantoor

Vanaf 135,00 EUR Maand

Uw virtueel kantoor in het TOPOS-centrum van uw keuze

Alle diensten

 • Kantooradres – Hoofdzetel

  Het kantooradres van uw bedrijf is een uitstalraam bij uw bestaande of potentiële klanten. Door uw onderneming te registreren bij een van onze business- en coworkingcentra wordt uw merkimago opgeblonken.

  Details & prijzen

  Prijzen kantooradres – hoofdzetel in Brussel
 • Virtueel kantoor

  Moet u vaak reizen maar wilt u toch genieten van een meertalig team, administratieve ondersteuning en een professioneel bedrijfsdomicilie? Dan is deze formule precies wat u nodig hebt!

  Details & prijzen

  Prijzen virtueel kantoor in Brussel
 • Privékantoor

  Een luxueus kantoor, volledig ingericht en onmiddellijk vrij? TOPOS biedt u een privékantoor dat op maat moduleerbaar is. Aangepast aan uw budget.

  Details & prijzen

  Prijzen privékantoor in Brussel
 • Vergaderzaal

  Luxueus en comfortabel meubilair, interactieve schermen, conferentieborden, projectors, aansluitingen, draadloos internet … Onze vergaderzalen voldoen aan al uw wensen! U vergadert op een gezellige plek met een relaxte luxe.

  Details & prijzen

  Prijzen een luxueus en professioneel kader voor uw vergaderingen in Brussel
 • Coworkingruimte

  TOPOS biedt u ook het voordeel van een werkruimte dat zich aan uw noden aanpast. U betaalt ook enkel voor het aantal plekjes dat u nodig hebt, per dag of in onbeperkt gebruik. En dat zonder extra kosten!

  Details & prijzen

  Prijzen coworkingruimte in Brussel
 • Wettelijke en juridische diensten

  Juridische diensten voor ondernemers, zelfstandigen en bedrijven. Onze experts nemen al uw administratieve formaliteiten voor hun rekening. Wat kunnen we doen? Alle handelingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen: inschrijving, wijziging, aanpassing van bedrijfseenheden, … Inschrijving in de KBO + btw voor een buitenlandse onderneming GDPR-documenten Algemene verkoopvoorwaarden opstellen UBO-register – inschrijving en aanpassingen Publicaties in…

  Details & prijzen

  Prijzen wettelijke en juridische diensten in Brussel