Individueel kantoor

Uw vaste stek in Brussel

In een notendop: een luxueus kantoor, volledig ingericht en onmiddellijk vrij? TOPOS biedt u een privékantoor dat op maat moduleerbaar is. Aangepast aan uw budget.

Heeft uw bedrijf een tijdelijk of permanent privékantoor nodig?  Neem de ruimte die u nodig hebt, afhankelijk van uw budget. 

Wie een privékantoor in een van de coworkingcentra van TOPOS huurt, kan er meteen aan de slag.  Bovendien zijn de volledig ingerichte kantoren van TOPOS beveiligd, elegant en moduleerbaar. Tafels, ergonomische stoelen, dossierkasten, multifunctionele printers … Alles is in de prijs inbegrepen. U blijft baas over uw budget!

Centra die deze dienst aanbieden

Kantoorverhuur in Brussel – Alle diensten

Voordelen

 • Uitgerust kantoor
 • Toegang 24/7
 • Internet en telefoon
 • Vergaderzalen
 • Commercieel en sociaal netwerk
 • Toegang tot alle Toposcentra

Een ontspannen en comfortabele luxe

Uw privékantoor bij TOPOS is tegelijk professioneel en gezellig. Onze kantoren baden in natuurlijk licht en genieten van een optimale internetverbinding. Met een privékantoor vergroot u uw autonomie en versterkt u de samenhang van uw teamwerk, en ontmoet u meteen ook bedrijven uit andere sectoren.

Wie een privékantoor huurt, kan genieten van alle diensten van TOPOS: de domiciliëring van het hoofdkantoor van uw onderneming, het beheer van uw telefoontjes en post, vergaderzalen met een interactief scherm, discrete praatruimten, luxueuze salons, tuinen, terrassen …

Bovendien ontfermen wij ons over de hele logistiek: de ontvangst van uw post, de dagelijkse schoonmaak van de kantoren en gemeenschappelijke ruimten, de bevoorrading van de keuken enz. Zo maximaliseert u uw productiviteit en kunt u zich blijven focussen op wat echt belangrijk is.

Individueel kantoor

Vanaf 550,00 EUR Maand

Uw individueel kantoor in het TOPOS-centrum van uw keuze

Alle diensten

 • Kantooradres – Hoofdzetel

  Het kantooradres van uw bedrijf is een uitstalraam bij uw bestaande of potentiële klanten. Door uw onderneming te registreren bij een van onze business- en coworkingcentra wordt uw merkimago opgeblonken.

  Details & prijzen

  Prijzen kantooradres – hoofdzetel in Brussel
 • Virtueel kantoor

  Moet u vaak reizen maar wilt u toch genieten van een meertalig team, administratieve ondersteuning en een professioneel bedrijfsdomicilie? Dan is deze formule precies wat u nodig hebt!

  Details & prijzen

  Prijzen virtueel kantoor in Brussel
 • Individueel kantoor

  Een luxueus kantoor, volledig ingericht en onmiddellijk vrij? TOPOS biedt u een privékantoor dat op maat moduleerbaar is. Aangepast aan uw budget.

  Details & prijzen

  Prijzen individueel kantoor in Brussel
 • Vergaderzalen

  Luxueus en comfortabel meubilair, interactieve schermen, conferentieborden, projectors, aansluitingen, draadloos internet … Onze vergaderzalen voldoen aan al uw wensen! U vergadert op een gezellige plek met een relaxte luxe.

  Details & prijzen

  Prijzen vergaderzalen in Brussel
 • Coworkingruimte

  TOPOS biedt u ook het voordeel van een werkruimte dat zich aan uw noden aanpast. U betaalt ook enkel voor het aantal plekjes dat u nodig hebt, per dag of in onbeperkt gebruik. En dat zonder extra kosten!

  Details & prijzen

  Prijzen coworkingruimte in Brussel