Vergaderzalen

Een luxueus en professioneel kader voor uw vergaderingen

Volledig ingerichte en onmiddellijk beschikbare vergaderzalen.

Voor ontmoetingen met klanten en partners, voor een opleiding, uw algemene vergadering … Het maakt niet uit: TOPOS heeft een ruimte op maat van uw noden en budget! Huur onze vergaderzalen per uur of per dag.

Luxueus en comfortabel meubilair, interactieve schermen, conferentieborden, projectors, aansluitingen, draadloos internet … Onze vergaderzalen voldoen aan al uw wensen! U vergadert op een gezellige plek met een relaxte luxe. Nood aan rust en groen? Reserveer een zaal met volledige beglazing in het midden van de tuin, naast een vijvertje.  

Catering, koffie en andere diensten zijn beschikbaar zodat u zich kunt toeleggen op het belangrijkste: uw werk. Begin te werken van zodra u hier binnenstapt. Wij ontfermen ons over de rest. 

Ons meertalig team staat altijd voor u klaar.

Onze vergaderzalen zijn bovendien moduleerbaar. Sommige bieden plaats aan wel 55 personen!

Centra die deze dienst aanbieden

Kantoorverhuur in Brussel – Alle diensten

Voordelen

 • Moderne technologie
 • Een rustige omgeving
 • Een strategische locatie
 • Een professionele setting
 • Ruimte voor verschillende groepen

Reserveer uw vergaderzaal

 

TOPOS Louise

TOPOS Schuman

TOPOS Mérode

TOPOS Central

Uw vergaderzalen in het TOPOS-centrum van uw keuze

Alle diensten

 • Kantooradres – Hoofdzetel

  Het kantooradres van uw bedrijf is een uitstalraam bij uw bestaande of potentiële klanten. Door uw onderneming te registreren bij een van onze business- en coworkingcentra wordt uw merkimago opgeblonken.

  Details & prijzen

  Prijzen kantooradres – hoofdzetel in Brussel
 • Virtueel kantoor

  Moet u vaak reizen maar wilt u toch genieten van een meertalig team, administratieve ondersteuning en een professioneel bedrijfsdomicilie? Dan is deze formule precies wat u nodig hebt!

  Details & prijzen

  Prijzen virtueel kantoor in Brussel
 • Individueel kantoor

  Een luxueus kantoor, volledig ingericht en onmiddellijk vrij? TOPOS biedt u een privékantoor dat op maat moduleerbaar is. Aangepast aan uw budget.

  Details & prijzen

  Prijzen individueel kantoor in Brussel
 • Vergaderzalen

  Luxueus en comfortabel meubilair, interactieve schermen, conferentieborden, projectors, aansluitingen, draadloos internet … Onze vergaderzalen voldoen aan al uw wensen! U vergadert op een gezellige plek met een relaxte luxe.

  Details & prijzen

  Prijzen vergaderzalen in Brussel
 • Coworkingruimte

  TOPOS biedt u ook het voordeel van een werkruimte dat zich aan uw noden aanpast. U betaalt ook enkel voor het aantal plekjes dat u nodig hebt, per dag of in onbeperkt gebruik. En dat zonder extra kosten!

  Details & prijzen

  Prijzen coworkingruimte in Brussel