Centres

 • Parlement

  TOPOS Parlement is gevestigd in een mooi bourgeois huis uit 1861 en ligt op 15 meter van het Luxemburgplein. De tuinen van het coworking centrum kijken uit op de achterkant van het Europees Parlement. Een ideale locatie in het hart van de Europese wijk. Het Europees Comité van de Regio’s en het Economisch en Sociaal…

  Lees meer

  Parlement
 • Schuman

  TOPOS Schuman ligt in het kloppend hart van de Europese wijk en is bereikbaar via het gelijknamige metrostation, verschillende bussen en treinstation Brussel-Schuman. Bovendien geniet u van hieruit ook van een rechtstreekse bus- en treinverbinding met de luchthaven.

  Lees meer

  Schuman
 • Merode

  Topos Merode ligt aan de chique Tervurenlaan, op een boogscheut van het Jubelpark en op twee minuten van de Europese instellingen. In dit gebouw uit het begin van de 20ste eeuw wordt u in een elegant en idyllisch kader ontvangen.

  Lees meer

  Merode
 • Louiza

  TOPOS Louiza ligt in de prestigieuze Louizalaan, het toppunt van luxe in Brussel. Dit gebouw biedt alle klassieke diensten van TOPOS, namelijk domiciliëring, coworking, gedeelde kantoren, privékantoren, geluiddichte zalen, design conferentiezalen en een meertalige receptiedienst.

  Lees meer

  Louiza